Yrtti-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Yrttisalsa

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

3 dl hienonnettuja yrttejä (minttua, oreganoa, timjamia ja persiljaa)
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl Rajamäen Yrtti Valkoviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
2-3 tl sokeria
1 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset kulhossa hyvin sekaisin. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Tarjoa esim. grillatun lihan, kalan tai makkaran kaverina. Sopii myös salaatinkastikkeeksi.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet