Yrtti-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Yrttisalsa

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

3 dl hienonnettuja yrttejä (minttua, oreganoa, timjamia ja persiljaa)
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl Rajamäen Yrtti Valkoviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
2-3 tl sokeria
1 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset kulhossa hyvin sekaisin. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Tarjoa esim. grillatun lihan, kalan tai makkaran kaverina. Sopii myös salaatinkastikkeeksi.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt