Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Yrttimarinoitua siikaa

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

500 g siikaa fileenä

Mausteliemi:
1,5 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
0,5 dl rypsiöljyä
2 tl suolaa
1 tl sokeria tai hunajaa
2 tl rouhittua roseepippuria
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 tl kirveliä
5 tuoretta basilikan lehteä hienonnettuna

Poista fileistä pystyruodot ja leikkaa fileet vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet laakeaan astiaan. Sekoita keskenään viinietikka, öljy ja mausteet. Kaada mausteliemi kalaviipaleiden päälle. Anna kalan marinoitua liemessä muutama tunti. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. Kala säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet