Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Wokkikasvikset

Laktoositon

Raaka-aineet

3 porkkanaa
pala purjoa
1 paprika
1 pieni kesäkurpitsa
10 minimaissia
pala kiinankaalia
1 rkl öljyä

Kastike:
1-2 dl kasvislientä
1,5 rkl soijakastiketta (esim. Kikkoman)
1,5 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
½ rkl hunajaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Mittaa kaikki kastikkeen aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Leikkaa porkkanat, paprika ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna purjo. Puolita maissit ja paloittele kiinankaali. Kuumenna wokkipannu tai kattila, lisää öljyä ja paista vihanneksia pannulla nopeasti ruskistamatta. Lisää kasvikset pannulle ohjeen mukaisessa järjestyksessä ja kääntele niitä koko ajan. Kaada kiehuva kastike kasvisten päälle ja hauduta muutama minuutti niin, että kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä. Tarjoa riisin kanssa.

Vinkki: Gluteenittoman annoksen saat käyttämällä gluteenitonta soijakastiketta, esim. Kikkoman Tamari gluteenitonta soijakastiketta.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet