Hunaja-Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Waldorfin salaatti

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

200 g juuriselleriä
1 omena
4 ananasrengasta (1 pieni purkki)
2 rkl rouhittuja saksanpähkinöitä
10 kpl tummia viinirypäleitä

Kastike:
½ prk (laktoositonta) creme fraichea
1 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
¼ tl suolaa

Suikaloi selleri ja omena. Keitä sellerisuikaleet kypsiksi vedessä. Leikkaa ananasrenkaat paloiksi. Halkaise viinirypäleet ja poista siemenet. Sekoita salaatti ja ripottele joukkoon vielä rouhittua pähkinää. Valmista kastike sekoittamalla etikka ja suola creme fraichen joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt