Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Valkosipulimarinadi

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

1 kokonainen valkosipuli
2 rkl valkosipulioliiviöljyä, esim. Lanfranchi
4 tl timjamia
2 tl sitruunapippuria
2 laakerinlehteä
2 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
suolaa maun mukaan

 

Kuori ja murskaa valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Laita liha/lihat muovipussiin tai sopivan kokoiseen astiaan. Kaada marinadi lihan päälle, peitä astia tai sulje pussi ja anna maustua 1-6 h. Riittää hyvin noin 1 kg:lle lihaa. Marinadi sopii hyvin punaiselle lihalle.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet