Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Valkosipuli-rakuunasilakat

Gluteeniton

Raaka-aineet

500 g silakkafileitä

Mausteliemi:
4 dl vettä
1 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
1 rkl sokeria
½ rkl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Kastike:
1 prk kermaviiliä
1 rkl sinappia
1 tl suolaa
1 tl hunajaa
3 - 4 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl rakuunaa
1 dl persiljaa hienonnettuna
1 tl rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa

Leikkaa silakkafileet haarukkapaloiksi. Sekoita etikasta, vedestä, sokerista, suolasta ja pippurista liemi. Kaada liemi silakkapalojen päälle ja anna maustua kylmässä 4 - 5 tuntia. Valuta liemi pois ja siirrä kalat tarjoiluastiaan. Sekoita kastike ja kaada se silakoiden päälle. Anna maustua 5 - 6 tuntia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet