Valkosipuli Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Tomaattirelissi

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

500 g tomaatteja
150 g sipulia
1 valkosipulinkynsi
1 chilipalko
öljyä
1 limen mehu
0,5 dl Rajamäen Valkosipuli Väkiviinaetikkaa
4 rkl sokeria
0,5 tl kuminaa
0,5 tl suolaa

Paloittele tomaatit, hienonna sipulit ja chili. Kuumenna öljy kattilassa ja hauduta siinä sipuli- ja chilisilppua muutama minuutti. Lisää joukkoon muut aineet. Keitä seosta noin 20 minuuttia eli kunnes se sakenee. Tölkitä kuumana. Säilyy jääkaapissa muutaman kuukauden. Relissi sopii esimerkiksi pastaruokien kanssa tarjottavaksi.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet