Rajamäen Sitruuna-pestomarinadi sopii erityisen hyvin kasvisten marinointiin.
Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Sitruuna-pestomarinadi

Raaka-aineet

1 dl mietoa oliiviöljyä
2 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
1 sitruunan raastettu kuori ja ½ sitruunan mehu
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 dl tuoretta basilikaa ja lehtipersiljaa hienonnettuna
0,5 tl sokeria
ripaus mustapippuria
(ripaus suolaa)

Mittaa ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Kääntele marinadi marinoitavien joukkoon ja anna maustua 2 tuntia (tai kauemmin). Sitruuna-pestomarinadi sopii erityisen hyvin kasvisten ja kasviproteiinien marinointiin, ja resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg kasviksia.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet