Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Sinappisilakat

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

500 g silakkafileitä

Etikkaliemi:
3 dl vettä
1,5 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
½  rkl suolaa

Kastike:
3 rkl sinappia
3 rkl sokeria
2 tl suolaa
1 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
3/4 dl vettä
0,5 dl öljyä
hienonnettua tilliä

Leikkaa silakkafileet kahtia pituussuunnassa tai jätä ne kokonaisiksi. Sekoita etikkaliemi ja kaada se silakoiden päälle. Anna silakoiden olla liemessä 3 tuntia ja valuta liemi pois. Valmista kastike sekoittamalla sinapin joukkoon muut aineet reseptin mukaisessa järjestyksessä. Kaada kastike kalojen päälle ja anna maustua seuraavaan päivään.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet