Rajamäen Luomu Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Sinappinen kurkkusalaatti

Laktoositon

Raaka-aineet

1 kg kurkkua
3 sipulia
2 punaista paprikaa
2 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
4 dl vettä
2 tl suolaa
3 dl sokeria
2 tl sinappijauhetta
1 dl vehnäjauhoja
2 tl currya

 

Leikkaa kurkut ja paprikat pieniksi kuutioiksi tai raasta ne monitoimikoneella karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit. Mittaa kattilaan etikka, vesi, suola, sokeri ja hienonnetut kasvikset. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Sekoita vehnäjauhot ja sinappijauhe keskenään ja sekoita seos pieneen vesimäärään. Suurusta kiehuva kasvisseos vehnäjauho-sinappijauheseoksella. Keitä 10 - 15 minuuttia. Mausta valmis kurkkusalaatti currylla. Kaada kurkkusalaatti kuumana lasitölkkeihin.

Ohjeella valmistuu n. 1,5 l kurkkusalaattia. Säilytyslämpötila alle + 10 C°.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet