Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Sinappimarinadi possulle

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

3 rkl sinappia
1 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
3 tl rouhittua valko-, musta- ja rosépippuria
0,5 dl sokeria
1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta, esim. Kikkoman
0,5 dl Rajamäen Punaviinietiikkaa

Sekoita kaikki ainekset yhteen reseptin järjestyksessä. Laita liha/lihat muovipussiin tai sopivan kokoiseen astiaan. Kaada marinadi lihan päälle, peitä astia tai sulje pussi ja anna maustua n. 6 h. Riittää hyvin noin 1 kg:lle lihaa.

Vinkki: Saat marinadista gluteenittoman käyttämällä gluteenitonta soijakastiketta, esim. Kikkomanin Tamari-soijakastiketta.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet