Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Ratatouille

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 paprikaa
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 dl tomaattimehua
3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 rkl hunajaa
n. 1 tl suolaa
mustapippuria
1 tl kuivattua rosmariinia
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuivattua timjamia

Tarjoiluun:
hienonnettua tuoretta oreganoa

 

Paloittele paprikat, kesäkurpitsa, munakoiso ja sipuli reiluiksi paloiksi. Hienonna valkosipulin kynnet. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja kuullota kasvikset pehmeiksi muutamassa erässä. Kaada vihannekset pataan tai kattilaan ja lisää joukkoon tomaattimehu, etikka, hunaja, suola, mustapippuria sekä yrtit. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Viimeistele hienonnetulla oreganolla ja tarjoile hyvän maalaisleivän kanssa.

Vinkki: Täytä ratatouillella paprikoita tai koverretut kesäkurpitsat. Ripottele pinnalle murennettua fetajuustoa tai juustoraastetta ja kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Tarjoile vihreän salaatin kera.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet