Rajamäen Luomu Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Raparperichutney

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

½ kg raparperia
1 dl vettä
1 sipuli
1 chilipalko
1 punainen paprika
½ dl rusinoita
2 dl fariinisokeria
½ dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
½ tl suolaa
½ tl inkivääriä
½ tl currya

Pilko puhdistetut raparperit paksupohjaiseen kattilaan, lisää vesi ja keitä hiljalleen, kunnes raparperi soseutuut. Hienonna sipuli ja chilipalko. Kuutioi paprika pieniksi paloiksi. Lisää ne sekä rusinat, etikka ja kaikki mausteet keitokseen. Jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia. Kaada seos kuumana pieniin tölkkeihin. Sopii liharuokien lisäkkeeksi.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet