Rajamäen Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Rajamäen graavit tillisilakat

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

300 g silakkafileitä
1 sipulia
tilliä, ruohosipulia hienonnettuna

Etikkaliemi:
0,4 dl vettä
1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 tl suolaa

Mausteliemi:
0,5 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
1,5 dl vettä
5 rkl sokeria
2 rkl öljyä
2 tl suolaa
1 tl rouhittuja valkopippureita


Sekoita etikkaliemen aineet ja kaada liemi fileiden päälle. Anna kypsyä kylmässä 2-3 tuntia. Kaada liemi pois. Leikkaa silakat annospaloiksi ja sipulit renkaiksi. Lado ainekset tillin ja ruohosipulin kanssa kerroksittain tölkkiin. Sekoita mausteliemen aineet ja kaada kalapalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet