Modenan balsamietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Punasipulipiirakka

Kasvisruoka

Raaka-aineet

1 iso valmis lehtitaikinalevy (laktoositon)

Täyte:
500 g punasipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
1 tl sormisuolaa
tuoretta mustapippuria
3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
3 rkl Del Duca Modenan Balsamiviinietikkaa
50 g sinihomejuustoa muruina (laktoositon)

Levitä sulanut lehtitaikina levy (n. 20x25 cm) leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja kuullota sipulit siinä pehmeiksi. Mausta hunajalla, suolalla, mustapippurilla, timjamilla ja etikalla. Hauduta vielä hetki ja nosta pannu liedeltä. Kaada täyte lehtitaikinalevylle ja levitä se tasaisesti niin, että reunoille jää tilaa noin 1 cm. Ripottele pinnalle sinihomejuusto. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä hieman ja tarjoile.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet