Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Punasipulihilloke

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

500 g punasipuleita
2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
5 dl vedellä laimennettua herukkamehua
1/2 -1 dl sokeria
3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
1 tl suolaa

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kuullota sipulirenkaita ja valkosipuliviipaleita öljyssä pari minuuttia miedolla lämmöllä. Laimenna herukkamehu hieman juomisvahvuutta väkevämmäksi. Kaada mehu ja sokeri sipuleiden päälle. Keitä hiljalleen noin tunnin verran. Mausta seos punaviinietikalla ja suolalla. Kaada hilloke lasipurkkiin ja sulje kansi. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa esimerkiksi liha- tai broileriruokien sekä mausteisten pataruokien kanssa. Ohjeella valmistuu ½ litraa punasipulihilloketta.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet