Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Punainen nakkikeitto

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

1 sipuli
pala (200 g) valkokaalia
2 (300 g) punajuurta
1 rkl rypsiöljyä
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 laakerinlehti
2 perunaa
250 g nakkeja
1 maustekurkku
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
1 tl timjamia
suolaa

Hienonna sipuli, suikaloi kaali ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Kuullota aineksia hetki öljyssä ja lisää vesi, kasvisliemikuutio sekä laakerinlehti. Keitä 10 -15 minuuttia eli kunnes kaali on pehmennyt. Kuutioi perunat ja lisää ne keittoon. Keitä kunnes perunakuutiot ovat kypsiä. Paloittele nakit, kuutioi maustekurkku ja lisää ainekset keittoon. Mausta punaviinietikalla, timjamilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa kuumana tuoreen leivän kanssa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet