Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Porsasta hapanimeläkastikkeessa

Laktoositon

Raaka-aineet

400 g porsaan ulkofilettä
3 rkl vehnäjauhoa
öljyä uppopaistamiseen

Marinadi:
3/4 dl soijakastiketta, esim. Kikkoman
3/4 dl kuivaa sherryä
0,5 dl ananasmehua
1 tl sambal oelek -maustetta

Kastike:
250 g paprikasuikaleita
150 g purjoa
0,5 dl tomaattiketsuppia
2 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1,5 dl tomaattimehua
150 g ananaspaloja
2 rkl fariinisokeria
0,5 dl marinadia

 

Kuutioi liha. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi lihakuutioiden päälle. Anna lihojen maustua muutama tunti. Poista lihat marinadista (säästä 0,5 dl marinadia kastikkeeseen). Ripottele lihojen päälle vehnäjauhoa. Kypsennä lihat nopeasti upporasvassa.

Kastike: Suikaloi paprika ja leikkaa purjo renkaiksi. Kuullota paprikasuikaleita ja purjorenkaita öljyssä. Lisää loput aineet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kypsät lihapalat kastikkeeseen. Tarjoa riisin kanssa.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet