Vaalea balsamietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Pikkuporkkanat balsamietikassa

Raaka-aineet

250 g valmiita pikkuporkkanoita
vettä
suolaa

Balsamisiirappi:
2 dl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa
4 dl omenamehua
1 tl rakuunaa
suolaa

Keitä pikkuporkkanoita miedosti suolalla maustetussa vedessä kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Älä keitä liikaa. Mittaa balsamietikka ja omenamehu kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 – 15 minuuttia. Mausta valmis siirappi rakuunalla ja suolalla. Kaada hieman jäähtynyt siirappi tölkkiin porkkanoiden päälle. Säilytä jääkaapissa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet