Pesto-silakkarullat
Säilöntäliemi
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Pesto-silakkarullat

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

300 g silakkafileitä

1/2 tl suolaa
3/4 dl punaista tai vihreää pestokastiketta
(esim. Sacla Pesto Rosso tai Sacla Pesto alla Rucola)

Mausteliemi:
1 dl Rajamäen Säilöntälientä
2 dl vettä
1 tl suolaa
roseepippureita
tuoretta basilikaa koristeeksi

Mausta silakkafileet suolalla. Levitä fileiden lihapuolelle pestokastiketta ja rullaa fileet. Lado rullat rinnakkain kattilaan. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan. Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet