Savukalasalaatti
Säilöntäliemi
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Perulainen savukalasalaatti

Gluteeniton

Raaka-aineet

300 g savustettua kalaa perattuna
2 avokadoa
1 hapokas omena
1 pieni puna- tai salottisipuli hienonnettuna
1 ruohosipulia hienonnettuna
rapeaa salaattia
rouhittua mustapippuria

Kastike:
3 rkl Rajamäen Säilöntälientä
2 rkl rypsiöljyä
½ punainen chilipalko hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi murskattuna

Paloittele kala. Halkaise avokadot, poista kivet ja irrota hedelmäliha kuoresta ruokalusikan avulla. Leikkaa viipaleiksi. Pese omena ja paloittele se. Revi salaatti haarukkapaloiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Lado tarjoiluvadille ensin salaatti. Kokoa päälle kerroksittain kalapaloja, avokadoa, omenaa ja hienonnettua sipulia sekä ruohosipulia. Kaada jokaiseen väliin kastiketta ja mausteeksi rouhittua mustapippuria. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt