Sitruuna Balsamikastike
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Päärynäsalaatti

Gluteeniton

Raaka-aineet

2-3 tuoretta päärynää
50 g sinihomejuustoa
1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä tai pinjansiemeniä
nokare voita
vihreää salaattia
Rajamäen Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta

Pese päärynät ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenet. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri. Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät. Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. Valuta salaatille Rajamäen Balsamikastiketta ja tarjoile.

Vinkki: Paahda pähkinöitä ja/ tai siemeniä kuumalla kuivalla pannulla niitä kevyesti liikutellen 1-2 minuuttia. Kun ne saavat hieman väriä ja niistä irtoaa pehmeää paahteista tuoksua, nosta pannu liedeltä ja kaada pähkinät tai siemenet kulhoon jäähtymään.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt