Vadelma & Persikka-Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Omena-inkiväärichutney

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

300 g omenaa
1 pieni sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 chilipalko
3-4 cm pala tuoretta inkivääriä
1 dl vaaleita rusinoita
2 kanelitankoa
3 dl sokeria
1,5 dl Rajamäen Vadelma & Persikka-Omenaviinietikkaa
1 dl vettä
1 tl suolaa

Pese ja kuutioi omenat. Hienonna sipuli, valkosipulin kynnet, chilipalko ja inkivääri. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä hiljaa poreillen tunnin verran tai kunnes seos muuttuu kiiltäväksi ja hillokemaiseksi. Jäähdytä ja lusikoi seos kahteen noin 3 dl vetoiseen puhtaaseen purkkiin. Säilytä jääkaapissa.

Omena-inkiväärichutney sopii esim. pataruokien kaveriksi.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet