Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Minestronekeitto

Raaka-aineet

1 sipuli
1 rkl öljyä
2 rkl tomaattipyreetä
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
3 varsisellerin vartta
1 valkosipulinkynsi
2 dl pientä kuviopastaa
1 punainen paprika kuutioina
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 dl suikaloitua palvikinkkua
tuoretta basilikaa
parmesan-raastetta

Kuullota hienonnettua sipulia ja tomaattipyreetä öljyssä. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, ohuiksi viipaleiksi leikattu varsiselleri ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää pasta. Keitä 10 minuuttia. Lisää lopuksi kattilaan paprikakuutiot ja pavut. Mausta mustapippurilla ja viinietikalla. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita vielä joukkoon palvikinkkusuikaleet ja viimeistele hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet