Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Minestronekeitto

Raaka-aineet

1 sipuli
1 rkl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
3 varsisellerin vartta
1 valkosipulinkynsi
2 dl pientä kuviopastaa
1 punainen paprika kuutioina
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 dl suikaloitua palvikinkkua
tuoretta basilikaa
parmesan-raastetta

Kuullota hienonnettua sipulia ja tomaattipyreetä öljyssä. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, ohuiksi viipaleiksi leikattu varsiselleri ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää pasta. Keitä 10 minuuttia. Lisää lopuksi kattilaan paprikakuutiot ja pavut. Mausta mustapippurilla ja viinietikalla. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita vielä joukkoon palvikinkkusuikaleet ja viimeistele hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt