Vadelma & Persikka-Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Mausteinen mustikkahilloke

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 l puhdistettuja tuoreita mustikoita
1 dl vettä
1 dl Rajamäen Persikka-Omenaviinietikkaa
3 dl ruokosokeria
1 vaniljatanko
1,5 tl anista
5 neilikkaa
1 pieni kuivattu chilipalko

Mittaa kattilaan vesi, persikka-omenaviinietikka, sokeri ja halkaistu vaniljatanko. Murskaa morttelissa anis, neilikat ja chili tasaiseksi jauheeksi ja lisää kattilaan. Kaada lopuksi joukkoon mustikat ja sekoita hyvin. Kuumenna seos kiehumispisteeseen ja hauduta 20-30 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja poista vaniljatanko. Kaada hilloke puhtaisiin patentti- tai hillopurkkeihin ja jäähdytä huoneenlämmössä. Säilytä viileässä. Hilloke säilyy hyvin noin 2 kuukautta. Tarjoile vaniljajäätelön tai juustojen kera.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet