Säilöntäliemi
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Marinoidut Välimeren kasvikset

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
2-3 punaista suippopaprikaa
tilkka rypsiöljyä

Marinadi:
1 tl Dijon sinappia
1 dl Rajamäen Säilöntälientä
¼ dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
tuoreita yrttejä (esim. kirveliä, oreganoa, basilikaa) hienonnettuna

Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla tilkka rypsiöljyä ja paahda kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleisiin väriä molemmin puolin. Tee paahtaminen muutamassa erässä. Paahda lopuksi myös paprikapalat. Kaada kasvikset salaattikulhoon tai -vadille.

Sekoita marinadi ja valuta se kasvisten päälle. Anna maustua viileässä muutamia tunteja ennen tarjoamista.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet