Marinoidut porkkanat ovat helppo ja maukas lisuke
Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Marinoidut porkkanat

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 Porkkananippu (noin 500g)
1 rkl Punaviinietikkaa
2 rkl Oliiviöljyä
½ tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
1-2 Valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl Sitruunamehua
1 tl Timjamia tai basillikaa

Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja anna maustua noin tunnin ajan. Paista pannulla keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes porkkanat ovat saaneet kauniin pinnan ja nauti!

Resepti: Rakkaudesta ruoanlaittoon

Rakkaudesta ruoanlaittoon -blogin takana toimii parikymppinen ammattikokki Nuppu. Nupun blogi on täynnä ihanan värikkäitä ja herkullisia ruokapostauksia. Erityisesti Nuppu nauttii uusien makujen ja reseptien kokeilusta ja kehittämisestä.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt