Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Marinadi lampaalle

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl valkosipulioliiviöljyä, esim. Lanfranchi
0,5 dl Rajamäen Punaviinietiikkaa
0,5 dl (gluteenitonta) soijakastiketta, esim. Kikkoman
½ rkl rouhittua mustapippuria
rosmariinia ja timjamia maun mukaan

 

Sekoita kaikki ainekset yhteen reseptin järjestyksessä. Laita liha/lihat muovipussiin tai sopivan kokoiseen astiaan. Kaada marinadi lihan päälle, peitä astia tai sulje pussi ja anna maustua 6-12 h. Riittää hyvin noin 1 kg:lle lihaa.

Vinkki: Gluteenittoman marinadin saat käyttämällä gluteenitonta soijakastiketta, esim. Kikkomanin Tamari-soijakastiketta.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet