Vaalea balsamietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Mansikkasalsa

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

½ l mansikoita
1 dl hienonnettua ruohosipulia
1 dl hienonnettua basilikaa
4 rkl oliiviöljyä
3 rkl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa
1 tl sokeria
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus chiliä

Kuutioi mansikat ja sekoita kulhossa kuutioiden joukkoon ruohosipuli, basilika, oliiviöljy, balsamietikka, sokeri, suola, mustapippuri ja ripaus chilijauhetta. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Tarjoa esim. grillatun lihan, kalan tai makkaran kaverina. Sopii myös salaatinkastikkeeksi.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet