Rajamäen kuohuva timjami-mustikkashrub
Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Kuohuva timjami-mustikkashrub

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 dl vettä
2 dl sokeria
150 g mustikoita, pakaste
4 timjaminoksaa
2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa

Tarjoiluun: jäitä, omenasiivuja, mustikoita, tonic-vettä
 

Upea mustikkainen kuohujuoma on täydellinen malja juhlatunnelmaan. Trendikäs shrub-juoma saa raikkaan maun viinietikasta, johon tiivistetään mustikan ihanimmat aromit.

Valmista makuetikka edellisenä päivänä. Kuumenna vesi ja sokeri kattilassa höyryäväksi. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Lisää mustikat ja timjaminoksat. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon viinietikka ja kuumenna kiehuvaksi. Siivilöi liemi lasipurkkiin ja jäähdytä. Anna maustua jääkaapissa yön yli. Makuetikka säilyy kylmässä 2 viikkoa.

Valmista juomat juuri ennen tarjoilua. Täytä lasit jääpaloilla, omenasiivuilla ja mustikoilla. Mittaa lasiin 2 rkl makuetikkaa ja kaada päälle 2 dl tonic-vettä.

Vinkki: Muunna mocktail cocktailiksi! Voit valmistaa juoman myös kuohuviinistä.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt