Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Katkarapuja hapanimeläkastikkeessa

Laktoositon

Raaka-aineet

250 g kesäkurpitsaa
250 g paprikaa
tilkka ruokaöljyä
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
2 dl tomaattimurskaa
0,5 dl soijakastiketta, esim. Kikkoman
2 rkl fariinisokeria
1 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
0,5 l kasvislientä
3 rkl vehnäjauhoja
250 g kuorittuja katkarapuja

Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota suikaleita öljyssä. Lisää joukkoon curry ja paprikajauhe ja jatka kuullottamista. Kaada joukkoon tomaattimurska, soijakastike, fariinisokeri, viinietikka ja kasvisliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää vehnäjauhot. Anna keitoksen kiehua 5 minuuttia. Lisää viimeisenä katkaravut ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin kanssa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet