Sitruuna-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Kanatagine

Laktoositon

Raaka-aineet

6 broilerin koipireisipalaa
2 rkl rypsiöljyä

Mausteseos:
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 tl suolaa
1 tl inkivääriä
1 tl kurkumaa
1 tl kanelia
0,5 tl mustapippuria
1 ruukku tuoretta korianteria
0,5 dl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa

Lisäksi:
3-5 dl kanalientä tai vettä
1 pss/200 g kuivattuja aprikooseja

Couscous:
3 dl couscous-ryynejä
3 dl kylmä vettä
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
1 sitruunan mehu
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
2 rkl öljyä

 

Sipaise rypsiöljy broilerin koipireisipalojen pintaan. Ruskista palat nopeasti molemmin puolin paistinpannulla ja nosta ne isoon korkeareunaiseen uunivuokaan.

Hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Hiero sipulien joukkoon kaikki muut mausteseoksen ainekset esim. morttelissa. Levitä maustetahna tasaisesti koipireisipaloille. Kaada vuokaan liemi ja lisää myös puolitetut tai kokonaiset kuivatut aprikoosit. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 180-asteisessa uunissa vähintään yhden tunnin ajan, mieluummin kaksi.

Kaada kylmä vesi couscous-ryynien päälle. Anna ryynien turvota noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon mausteet ja tarjoile broilerinkoipien kera.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet