Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Joulusilli

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 matjes-sillifilettä
herkkukurkkukuutioita
punasipulirenkaita
kapriksia

Kastike:
3 dl tomaattiketsuppia
3 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
3 rkl ruokaöljyä
2 rkl sokeria

Leikkaa sillifileet paloiksi. Sekoita kastikeainekset voimakkaasti vatkaten. Lado sillipalat kerroksittain kurkkukuutioiden, punasipulirenkaiden ja kastikkeen kanssa tölkkiin tai suoraan ruukkumaiseen tarjoiluastiaan. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoamista.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet