Inkivääri-maapähkinäkastike tuo makua nuudelisalaatteihin
Inkivääri-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Inkivääri-maapähkinäkastike

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 dl seesamiöljyä (esim. Lanfranchi)
0,5 dl Rajamäen Inkivääri-valkoviinietikkaa
suolaa, mustapippuria ja hunajaa maun mukaan
2 tl inkivääriä raastettuna
3 rkl maapähkinöitä rouhittuna

Sekoita öljy ja etikka kulhossa sekaisin. Mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla. Lisää lopuksi inkivääri ja maapähkinät, sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki. Säilytä mahdollisesti yli jäänyt kastike jääkaapissa kannellisessa purkissa tai pullossa, kastike säilyy 3-4 päivää.

Inkivääri-maapähkinäkastike antaa makua lihaisille salaateille sekä erilaisille nuudelipohjaisille salaateille. Lisäksi kastike on erinomainen dippikastike vietnamilaisille kevätkääryleille.

Vinkki: voit korvata kastikkeessa olevan suolan soijakastikkeella.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt