Rajamäen Harissa-marinadi sopii erityisen hyvin lihan marinointiin.
Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Harissa-marinadi

Raaka-aineet

0,5 dl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
1 rkl harissa-maustetahnaa
2 tl hunajaa
0,5 dl hienonnettua korianteria
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet tai hiero marinadi esim. lihan pintaan. Anna maustua vähintään 4 tuntia. Harissa-marinadi sopii erityisen hyvin lihan marinoimiseen, ja resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg lihaa.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt