Tumma Balsamikastike
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Grillatut lampaankyljykset

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

16-24 lampaankyljystä (4-6 kyljystä ruokailijaa kohden)
suolaa
mustapippuria
minttua
Tarjoiluun: Rajamäen Tummaa tai Basilika Balsamikastiketta
Lisäksi: grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa

Mausta huoneenlämpöiset kyljykset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla tai hienonnetulla tuoreella mintulla. Grillaa tai paista kyljykset kypsiksi. Tarjoile Rajamäen Balsamikastikkeen kanssa (Tumma tai Basilika). Tarjoile rinnalla grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa.

Huom! Sama resepti toimii naudanlihalle: esim. grillattu pihvi tai vartaat, jolloin kasvikset voi laittaa lihan kanssa vartaisiin.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet