Säilöntäliemi
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Feta-katkarapusalaatti

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 tuoretta kurkkua
8 retiisiä
1 ruukku vihreää salaattia
150 g katkarapuja
100 g (laktoositonta) fetajuustoa
1 tl sitruunapippuria

Kastike:
4 rkl rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Säilöntälientä
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 tl suolaa
2 rkl tilliä hienonnettuna

Pese kurkut ja halkaise ne pituussuunnassa. Koverra pehmeä sisus pois teelusikalla. Leikkaa kurkku ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Revi salaatti ja levitä se salaattivadille tai annoslautasille. Levitä päälle kurkku- ja retiisiviipaleet sekä katkaravut. Murenna pinnalle fetajuusto ja viimeistele pinta sitruunapippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja pirskottele salaatin pinnalle. Voit myös tarjota kastikkeen erikseen.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet