Fenkoli-kurkkusalaatti
Säilöntäliemi
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Feta-fenkolisalaatti

Gluteeniton

Raaka-aineet

1 fenkoli
puolikas kurkku
200 g sokeriherneitä (tuore tai pakaste)

Kastike:
0,5 dl Rajamäen Säilöntälientä
1,5 rkl vettä
2 tl raastettua inkivääriä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Lisäksi:
1 kerä rapeaa salaattia (tai 1 pussi sekasalaattia)
½ verkko- tai hunajameloni kuutioituna
100 g fetajuustoa paloina
tuoretta minttua

Halkaise kurkku pituussuunnassa ja poista siemenet teelusikalla. Viipaloi tai suikaloi kurkku ja fenkoli. Suikaloi sokeriherneet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada vihannesten joukkoon. Anna maustua 15 minuuttia. Huuhtele ja revi salaatti ja levitä se tarjoiluvadille. Ripottele päälle melonikuutiot ja hieman valutettu fenkoli-kurkkuseos. Viimeistele fetajuustolla ja tuoreella mintulla.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet