Rajamäen Chili-hunajamarinadi sopii erityisen hyvin kalan marinoimiseen ja maustamiseen.
Chili-punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Chili-hunajamarinadi

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

0,5 dl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Chili-punaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 vihreä chilipalko hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet tai hiero marinadi esim. kalan pintaan. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Chili-hunajamarinadi sopii erityisen hyvin kalan marinoimiseen, ja resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg kalaa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet