Modenan balsamietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Carpaccio

Gluteeniton

Raaka-aineet

200 g naudan ulko- tai sisäfileetä
1 rkl konjakkia
suolaa
rouhittua mustapippuria
parmesan-juustoraastetta

Kastike:
1 dl majoneesia 
½ rkl Modenan Balsamiviinietikkaa 
(Aceto Balsamico di Modena del Duca IGP)
1 rkl tomaattipyrettä 

Sivele puhdistetun fileen pintaan konjakkia, suolaa ja mustapippuria. Laita filee muovipussiin ja pussi pakastimeen noin tunnin ajaksi. Sekoita tällä välin kastike ja levitä kastike lautasille peiliksi. Leikkaa kohmeisesta fileestä mahdollisimman ohuita viipaleita. Asettele viipaleet kastikepeilin päälle ja ripottele pinnalle parmesan-raastetta. Tarjoa välittömästi.

Vinkki: Voit tarjoilla carpaccion majoneesikastikkeen sijaan myös käyttövalmiin Rajamäen Tumman balsamikastikkeen kanssa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet