Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Burgundinpata

Laktoositon

Raaka-aineet

800 g naudan sisäpaistia kuutioina
150 g pekonia suikaleina
50 g tomaattipyreetä
6-8 dl vahvaa lihalientä
2 dl punaviiniä
0,5 dl Rajamäen Punaviinietikkaa
3 laakerinlehteä
kokonaisia mustapippureita
150 g sipulia lohkoina
4 valkosipulinkynttä
200 g porkkanasuikaleita
250 g pieniä kokonaisia herkkusieniä
muutama oksa timjamia
muutama oksa persiljaa

Ruskista lihakuutiot pekonisuikaleiden ja tomaattipyreen kanssa. Lisää lihaliemi, punaviini, etikka, laakerinlehdet, pippurit, sipulilohkot ja valkosipulinkynnet. Hauduta melkein kypsäksi ja lisää porkkanasuikaleet. Jatka hauduttamista hetki ja lisää herkkusienet sekä mausteet. Kypsennä vielä n. 20 minuuttia. Koristele hienonnetulla persiljalla ja tarjoile vaikkapa riisin kera.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet