Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Borssikeitto

Gluteeniton

Raaka-aineet

1 iso punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä
6 dl raastettua etikkapunajuurta
200 g valkokaalia suikaloituna
n. 1 l kasvis- tai lihalientä
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
1 tl sokeria
ripaus mustapippuria
ripaus chilijauhetta
1 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua rakuunaa

Tarjoiluun:
smetanaa

Hienonna sipulit ja kuumenna rypsiöljy kattilassa. Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää raastetut punajuuret sekä kaalisuikaleet. Sekoita, jatka kuullottamista hetki ja kaada kattilaan liemi ja etikka. Lisää myös sokeri, mustapippuri, chilijauhe, timjami ja rakuuna. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Lisää nestettä jos keitto on liian paksua. Tarjoile keitto smetanan kera.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet