Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

BASILIKA-PAPRIKAT

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

500 g paprikoita
3 valkosipulinkynttä
tuoretta basilikaa

Mausteliemi:
2 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1 dl vettä
4 tl hunajaa
2 rkl öljyä
4 kokonaista mustapippuria
1 tl merisuolaa

Poista paprikoista kannat ja siemenet. Leikkaa paprikat suurehkoiksi suikaleiksi. Kypsennä suikaleita mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa niin, että ne juuri ja juuri pehmenevät. Nylje kuori halutessasi. Viipaloi valkosipulin kynnet. Lado paprikasuikaleet tölkkiin kerroksittain valkosipuliviipaleiden ja basilikanlehtien kanssa. Kuumenna mausteliemen aineet ja kaada liemi paprikasuikaleiden päälle. Säilytä jääkaapissa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet