Sitruuna-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Banaani-sitruunahilloke

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

400 g banaania (3 isoa banaania)
200 g sitruunan hedelmälihaa (4-5 sitruunaa)
1 vaniljatanko
0,5 tl maustepippuria
0,5 tl kardemummaa
1 dl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
1 dl vettä
ripaus suolaa
3 dl hillosokeria

Kuutioi banaani ja sitruunoiden hedelmäliha. Halkaise vaniljatanko. Laita hedelmät ja vaniljatanko kattilaan ja lisää muut aineet lukuun ottamatta hillosokeria. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen n. 20 minuuttia. Lisää
hillosokeri koko ajan sekoittaen. Keitä vielä 10 minuuttia. Poista vaniljatanko. Voit halutessasi soseuttaa hillokkeen tasaiseksi sauvasekoittimella. Lusikoi hilloke puhtaisiin purkkeihin, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.

Tarjoile esimerkiksi:
Vuohen- tai lampaanmaidosta valmistetun juuston kanssa tai paahtoleivällä maustamattoman tuorejuuston kanssa.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet