Vadelma & Persikka-Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Aprikoosihilloke

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

200 g pehmeitä kuivattuja aprikooseja
0,5 dl vettä
0,5 dl Rajamäen Vadelma & Persikka Omenaviinietikkaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
(0,5 dl murskattuja Savumanteleita, esim. Lorenz)

Suikaloi kuivatut aprikoosit. Mittaa kaikki aineet kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen välillä sekoitellen n. 15 minuuttia. (Sekoita joukkoon murskatut Savumantelit). Kaada hilloke puhtaisiin purkkeihin. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Tarjoile esimerkiksi Brie-juuston ja croissanttien tai skonssien kanssa.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet