Hunaja-Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Appelsiini-uunibroileri

Laktoositon

Raaka-aineet

6 kpl broilerin rintafileitä
1 rkl rypsiöljyä
2 tl suolaa

Marinadi:
2 dl ananastäysmehua
2 rkl Kikkoman makeaa soijakastiketta
3 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
1 tl timjamia
1 tl valkosipulirouhetta
½ tl kurkumaa

Lisäksi:
1 appelsiini
6 valkosipulinkynttä

Hiero rypsiöljy broilerin rintafileiden pintaan. Paista niihin molemmin puolin hyvä väri kuumalla paistinpannulla. Mausta fileet kauttaaltaan suolalla ja laita uunivuokaan. Sekoita marinadin aineet ja kaada liemi fileille. Kääntele fileitä liemessä muutaman kerran, jotta maut tarttuvat jo tässä vaiheessa fileiden pintaan. Leikkaa appelsiini lohkoiksi ja laita nekin vuokaan. Lisää myös kuoritut ja puolitetut valkosipulin kynnet. Nosta vuoka uuniin ja kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile uunikasvisten ja riisin kera.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet